Kategóriák
Egészség

Mi a hatékony ránctalanítás “titka”?

A fiatalság forrását mindenki szeretné megtalálni, de eddig még nem igazán sikerült. Tény ugyanakkor, hogy az öregedés jeleit lehet mérsékelni megfelelő módon. A bőrön megjelenő apróbb ráncok ellen könnyedén lehet védekezni, azokat kezelni, de érdemes minden helyzetben a dolgok elé menni. A Szépségcenter szerint a hatékony ránctalanítás kulcsa a megelőzés. Ahogy a legtöbb problémák és betegségek esetében, az utólagos kezelés sokkal több erőt, pénzt követel, így inkább gondoskodj róla, hogy távol tartsd magad minél tovább a gondoktól.

Ezt úgy lehet elérni, ha megfelelően odafigyelsz az életviteledre. A bőr a test majdnem teljes felszínét beborítja, így egy nagyon komoly jelző szerv, ami folyamatosan mutatja, ha valami nincs rendben. Továbbá, azzal is számolni kell, hogy a leginkább kitett a különféle hatásoknak. A hideg és meleg mellett, a többi környezeti viszonyok is komolyan terhelik. A napsugárzásból érkező ultraviola sugarak hihetetlen roncsolást tudnak végezni a szövetekben, így erre megéri kiemelten odafigyelni.

Kategóriák
Egészség

Mennyire hatásos a csakra meditáció?

Mit tehet, ha úgy érzi, hogy ki kell szakadnia egy kicsit a szürke hétköznapokból? Ilyenkor hívja fel Lengyel Krisztát, mert ő több módszert is tud ajánlani a lelki

Csakra meditáció
Csakra meditáció

egészsége helyrebillentése érdekében! A csakrameditáció előnyökkel jár a fent említett helyzetben, ezért tegyen vele próbát! Az a legjobb, ha a gyakorlatokat a természetben végzi el. A 2-3 órás, egyéni túravezetés során végre elcsendesedhet.

Kiürítheti a fejét és megszüntetheti a zavaró gondolatokat. Nézzen utána annak, hogy melyik csakrával kapcsolatban van szüksége segítségre! Összesen hétféle energetikai központ közül választhat. A csakrameditáció idején bármikor felteheti a kérdéseit. Ez a program inkább haladóknak való, de Ön természetesen akkor is eljöhet, ha korábban még nem foglalkozott a relaxálásnak ezzel a formájával. A csendben alkalma nyílik majd megkeresni a saját válaszait a feltett kérdéseire. A csakrameditáció hatalmas energiákat képes megmozgatni, ezért készüljön fel arra, hogy az élmény biztosan maradandó lesz!

Kategóriák
Egészség

Hatásos módszer száraz fejbőr ellen

Száraz fejbőr
Száraz fejbőr

Különböző okoknál fogva kiszáradhat a fejbőrünk, ami aztán irritációt, viszketést okoz. Rendkívül kellemetlen probléma a száraz fejbőr, de szerencsére vannak már olyan hatásos készítmények, amelyek segítenek megszabadulni ettől a gondtól.

A brelilshop.hu internetes áruházban megvásárolható például a Brelil Biotreatment Pure Sebo Calming nyugtató sampon érzékeny fejbőrre, ami mélyen tisztítja a fejbőrt és megakadályozza a bakteriális flóra által okozott irritációt.

Kategóriák
Egészség

A méhpempő kúraszerűen alkalmazható

A méhpempő kúraszerűen alkalmazható
A méhpempő kúraszerűen alkalmazható
Sokan alkalmazzák kúraszerűen, ami évente 2-3 alkalmat jelent. A méhpempő olyan anyagokat foglal magába, amelyeket a szervezet könnyen fel tud dolgozni. Ez azt jelenti, hogy képes a hormonok előállítására is. Tökéletes az immunrendszer erősítésére, így a gyermekének is bátran adhatja. A magas koleszterinszint nagyon sok embert érint. A tiszta méhpempő rendszeres fogyasztásával ezt a problémát is kezelheti, illetve az ízületeket és a csontokat is erősítheti, ami főleg az idősebbek körében rendkívül fontos feladat.

Kategóriák
Egészség

A manapság legkedveltebb biorezonanciás készülék

Biorezonanciás készülék

A biorezonanciás vizsgálat és eljárás elképesztően sokat fejlődött az elmúlt években. Már megvehető olyan, teszteket végző szerkezet is, amelyik számos kór kiderítésére és kezelésére is alkalmazható. A BioHarmonex 4.0 egy ténylegesen sokrétű biorezonanciás készülék, amelyiket az Egészségkapu Gyógycentrum is szívesen alkalmazza.

Azért egyedülálló és korszerű ez a biorezonanciás készülék, mert ez közvetített jelekkel képes beavatkozni a test elektromágneses vezérlő folyamataiba. Ennek köszönhetően a különböző problémákra különféle kezelési módszereket tud kínálni. A biorezonanciás készülék egy olyan profi szerkezet, amelyik nagyon alacsony amplitúdójú, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki.

Kategóriák
Egészség Szolgáltatás

Műfogsor készítés magas fokon

Gyönyörű mosoly

A ragyogó mosoly rengeteget dob egy ember megjelenését. Öltözhet valaki a legmenőbb divat szerint, csináltathatja neves hajszobrászoknál a frizuráját, de mit sem ér az egész, hogyha elmosolyodik és elővillan a hiányos fogsor. A műfogsor készítés a legrosszabb esetekben is lehetséges. A modern fogorvosi eszközöknek hála könnyedén pótolhatóak a fogak. Természetesen akkor nincs szükség műfogsor készítésre, hogyha csak egy vagy két fogról van szó, mivel az könnyedén megoldható implantátummal vagy fogászati híddal.

Viszont időskorára az emberek hajlamosak több fogukat is elveszíteni és ez már nem csak esztétikai problémákat fog maga után vonni. A fogak nagy szerepet játszanak az emésztő rendszerben. A táplálék alapos megrágása elengedhetetlen ahhoz, hogy ezután könnyen tudjunk emészteni. De ha fogak hiányában elveszítjük ezt a képességünket, akkor a gyomrunk és a beleink jobban meg lesznek terhelve, ami gyomorpanaszokhoz fog vezetni, de súlyvesztés is előfordulhat, mert ilyenkor kevesebbet tudunk enni.

Kategóriák
Egészség Webáruház

Növelhető a progeszteron hormon szintje

Progeszteron hormon hiány

Az emberiség egyre csak gyarapodik, egyre többen leszünk és ez együtt jár a rohanó életmóddal, amit nap mint nap megtapasztalhatunk, főleg akkor, hogyha nagyvárosban lakunk. Rengeteg táplálékra van szükségünk, viszont ezeknek a tápanyag értéke bizonyítottan csökkenni kezdett. Bár jól lakunk, de nem kapja meg a szervezetünk azokat a vitaminokat, amelyek pár évtizeddel ezelőtt még megtalálhatóak voltak az élelmiszerekben. Ez is lehet az egyik oka annak, hogy sok nő szenved a progeszteron hormon hiánya miatt, ami leginkább a gyerekvállalás során jut kiemelkedő szerephez.

Jobban mondva csak jutna, hogyha megfelelően termelődne, azonban ha alacsony a vérben a progeszteron hormon szintje, akkor nagy eséllyel a petesejt sem fog megfelelően kialakulni és így a teherbeesés sem lehetséges a későbbiekben. Előfordulhat, hogy csak életmódváltásra van szükség. Több vitamin és mozgás, egészséges ételek, sok pihenés és kevés stressz. Ezek teljesen átlagos dolgoknak tűnnek, ám mind jótékony hatást fejtenek ki a progeszteron hormon termelődése szempontjából.

Kategóriák
Egészség

A tejsavó fehérje koncentrátum kihagyhatatlan kiegészítő

Tejsavó fehérje koncentrátum

Rengeteg tudományos kísérlet bebizonyította, hogy az aktív életvitelt folytatók, azok, akik rendszeresen sportolnak valamit, növekedett fehérjeigénnyel rendelkeznek. Számukra nagyon fontos a tejsavó fehérje koncentrátum.

Nyilván ezt nem csupán a testépítők, focisták, kosarasok vagy biciklisek fogyaszthatják, hanem mindenki más, aki egészségesen szeretne élni. A proteinforrások közül a tejsavó fehérje koncentrátum minden téren kiemelkedik, számtalan előnyének hála.

Kategóriák
Egészség

A inzulinrezisztencia gyógyítása négy pillérre alapozva

Inzulinrezisztencia gyógyítása

Korunk egyik legelterjedtebb betegsége az inzulinrezisztencia. Az inzulinrezisztencia gyógyítása hosszú folyamat, amelynek legfőbb eleme a megfelelő életmód kialakítása. Fontos, hogy a beteg sportoljon, mivel a mozgás fontos szerepet játszik a szánhidrát-anyagcserében. A sport mellet,t a helyes táplálkozásra is oda kell figyelni, főleg az ételek cukortartamára.

Érdemes elkerülni azokat az ételeket, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak cukrot és fehér lisztet. Az inzulinrezisztens egyének étrendje nagyban hasonlít a cukorbetegek diétás étrendjéhez, és a napi többszöri étkezés itt is javasolt. Az inzulinrezisztencia gyógyítása egy igen összetett feladat, amennyiben az életmódváltás, a helyes táplálkozás és a mozgás nem hozza meg a kívánt eredményt érdemes a gyógyszeres kezelést, illetve a pszichoterápiát is kipróbálni.

Kategóriák
Egészség

A gyógynövény tea készítésének módszerei

Gyógynövény tea

Ha felüti a fejét valamilyen betegség a családban, akkor sem szükséges rögtön orvoshoz szaladni vagy gyógyszerekkel tömni a beteget. Sok esetben egy jó és ráadásul még ízletes is gyógynövény tea többet segíthet, mint a szintetikus orvosságok.

Persze nem mindegy, hogy ezt miképpen készítjük el. Ha csomagolt gyógyfüveket vásárolunk a szaküzletekből, akkor egyszerű dolgunk van, hiszen a csomagoláson ott lesz a használati útmutató is. Azonban, sokan szeretik maguk begyűjteni a gyógyfüveket, így nekik nincs segítségük, ami az elkészítést illeti.