Kategóriák
Webáruház

Munkavédelmi papucs nőknek, férfiaknak

A munkavédelmi lábbeli fontosságával mindenki tisztában van, de a legtöbben a cipőkre, bakancsokra gondolnak, ha ez szóba kerül. Pedig a nyári meleg napokra a munkavédelmi papucs ideális választás, amiben nem izzad a láb, illetve megfelelő védelmet nyújt az alkalmazottnak az esetleges sérülések elkerülésekor.

Bizonyos munkaterületeken elengedhetetlen a csúszásmentes jelleg, valamint az energiaelnyelő sarok a fáradtság ellen. A netpolc.hu webshop termékpalettáján lévő Raven márkájú munkavédelmi papucs például orrmerevítővel van ellátva, tömör antisztatikus, üzemanyag és kopásálló PU talpa van. A felső része vízálló mikrofiber anyag, hátsó sarokpántja rugalmas, antibakteriális, légáteresztő háló béléssel felszerelt.

Kategóriák
Webáruház

A Kellys Clea 90 legfontosabb paraméterei

A hölgyeknek nagyszerű lehetőségek nyíltak meg a kerékpározás területén az utóbbi években, hiszen számtalan nagy múlttal bíró bicikligyár felismerte a piaci igények fejlődését.

A Kellys Clea 90 tökéletes az igényes, konkrét elvárásokkal rendelkező nőknek, akik ragaszkodnak a kényelmes, ugyanakkor eredményorientált bicaj használatához. A vázat roppant szerencsés csillagállásnak köszönhetően, sikerült úgy megalkotni, hogy egyszerre kölcsönöz stabilitást a használójának, valamint könnyedséget, légiességet.

Kategóriák
Webáruház

Milyen tényező határozza meg a jegygyűrű árakat?

Az esküvő az egyik legfontosabb mérföldkő az ember életében. Annak megszervezése viszont roppant fárasztó folyamat. Ha éppen benne vagyunk a szervezés sűrűjében, a jegygyűrű árak is garantáltan előbb-utóbb terítékre kerülnek. Jegygyűrű nélkül még a legpuritánabb, legegyszerűbb menyegző is elképzelhetetlen.

A szóban forgó ékszer ugyanis főszereplője a szertartásnak és túlzás nélkül több ezer éves múltra tekint vissza. Már az ókori Egyiptom nemes férfiúi is értékes gyűrűvel adták a tudtára az érzelmeiket a szívüknek kedves hölgynek.

Kategóriák
Webáruház

Online baba bolt, a szülők segítője

A kicsiknek elég gyakran kell vásárolni valamit. A ruhácskáikat szinte hetek alatt kinövik, amelyeket muszáj lecserélni. Közben az időjárás is változik, amihez szintén alkalmazkodni kell. Az tavasz végi kezeslábas, kabát szinte biztosan őszre már nem lesz jó, de időnként el is szakadhat, tönkre is mehet ez-az, ami újabb és újabb vásárlásokat szül.

Szerencsére, már az interneten is elérhető nívós baba bolt, ami óriási segítség a gyereknevelés, házimunka és sokszor még munka között is egyensúlyozó szülőknek. Nem kell csapot-papot hagyni és elindulni pontban 3-kor az üzletbe, hogy még biztosan odaérjenek a 4 órás zárás előtt.

Kategóriák
Webáruház

A legszebb távirányítós autók itt vannak!

Fiús játékok jönnek és mennek, de az autókat semmi sem törölheti le a palettáról. Ezek ugyanis hozzátartoznak minden lurkó gyermekkorához. A távirányítós autók óriási favoritok a kicsik, sőt, a nagyobbak körében is.

Ezekkel ugyanis szívvel-lélekkel átélhetik az autós kalandokat, ők irányíthatnak, szinte olyan, mintha vezetnék ezeket a kocsikat. Évtizedekkel ezelőtt nagy szám volt egy ilyen kocsi, bizony nem mindenki rendelkezett ilyesmivel.

Kategóriák
Webáruház

Ásvány karkötő a bátorság erejével

A különleges ékszerek érdekes jellege elvarázsol bennünket, ezért nem csoda, hogy sok hölgy dönt a viselésük mellett. Annál inkább, mert egy jól kiválasztott ásvány karkötő beszerzésével az adott kristály jótékony hatásait is megkapják.

Nemcsak gyönyörű például a tigrisszem felhasználásával előállított ékszer, hanem elősegíti az öntudat felismerését, valamint a régi hozott gondolatminták elengedését. A spirituális úton járóknak ajánlott ez az ásvány karkötő, mivel a kristály segíti a fizikai sík elfogadását, a benne való leföldelődést.

Kategóriák
Webáruház

A mágneses műszempilla az álmok megvalósítója

A szépségre való törekvés minden hölgynek alapvető cél, ez pedig nagyjából minden korosztályra igaz. A mágneses műszempilla forradalmi innováció, legalábbis ami a magyarországi megjelenését illeti, hiszen elképzelhető, hogy a világ más tájain eltérő időpontban terjedt el a népszerűsége.

A szempilla a hölgyek ékköve, de sok nő nem nyugszik bele a természet adta lehetőségek kiaknázásába, hanem megpróbálja maximalizálni a méretet, vastagságot, szóval az összképet. A műszempilla önmagában is csodás eredményeket tud produkálni, szinte felismerhetetlenné teszi a célszemélyt, természetesen jó értelemben.

Kategóriák
Webáruház

A Brown Sugar szoláriumkrémmel könnyű kitűnni a tömegből

Az egyenletesen barna bőrszín igazán vonzó jelenség, így nem csoda, ha a hölgyek és az urak egyaránt előszeretettel látogatják meg időről-időre a szoláriumot. Annak érdekében, hogy a végeredmény valóban szemet gyönyörködtető legyen, a Brown Sugar szoláriumkrém áll a rendelkezésére a barnulni vágyó nagyérdeműnek.

A szoláriumban használható krémeknek se szeri, se száma a piacon, azonban a temérdek termék között kevésről tudjuk elmondani, hogy a hidratálnak és gazdag forrásai a bőrüknek szükséges tápláló anyagoknak. A Brown Sugar szoláriumkrém viszont ilyen. Akár naponta is használhatjuk, így a bőrfelületünk színe egyenletes anélkül, hogy kiszáradna.

Kategóriák
Webáruház

Minőségi termékek az építőanyag webáruházban

A végeredmény szempontjából nem mindegy, hogy milyen építőanyagok kerülnek felhasználásra a munkálatok során. Az építőanyag webáruház hatalmas kínálattal rendelkezik.

Ennek köszönhetően egy helyről beszerezhetünk minden szükséges terméket és eszközt, ami ebben a formában egy kiemelkedően költséghatékony megoldásnak számít. Időt és energiát spórolhatunk meg, amit a munkálatok alkalmával kamatoztathatunk.

Kategóriák
Webáruház

Mekkora lehet a Ryanair kézipoggyász?

Ha még mindig álmodunk az utazással, akkor érdemes figyelni a változásokat. Bár a vírushelyzet rendesen megtépázta a lehetőségeinket, a Ryanair kézipoggyász elvárásai még most is változnak. November 1-jén lép érvénybe az új szabály, miszerint csak egyetlen bőröndöt tudunk majd felvinni ingyen a fedélzetre, ez pedig nem lehet nagyobb a 40x20x25 centiméternél.

Amennyiben kicsinek tartjuk ezt a méretet, akkor nincs más lehetőségünk, mint elsőbbségi jegyet kiváltani, amihez egy újabb bőröndöt is csatolhatunk. Ennek a mérete nem haladhatja meg az 55x40x20 cm nagyságot, de ebbe már bőven lehet pakolni. Utóbbi méretek lehetnek akár kerekekkel is ellátva és kedvünkre választhatjuk ki a színeket, a mintákat is.