Ellenáll a Nap káros hatásainak a Bioderma naptej

bioderma naptej

A Bioderma naptej több éve véd minden bőrtípust, a kettős védelmi formulájának köszönhetően. Ezek egyesítik az UVA és UVB elleni külső védelmet a belső védelemmel a Sun Active Defence révén, ami erősíti a bőr természetes védekező mechanizmusait, ha napsugárzásnak van kitéve.

Amikor a Bioderma naptej kifejlesztésre került, az első kritérium a biztonság és a hatékonyság volt, különösen az érzékeny bőrön. Mi lehet kellemesebb, mint a Nap simogatása?

A napozás számos egészségügyi előnnyel jár: fokozza a D-vitamin szintézisét, serkenti az immunrendszer működését, valamint a melatonin, a jó közérzet hormonjának kiválasztását. Mindezen előnyök mellett, nem szabad megfeledkezni a bőrre gyakorolt ​​lehetséges káros hatásairól, amiket az UVB és az UVA sugarak okoznak.

Itt jön képbe a Bioderma. A legtöbb fényvédőt kizárólag külső védelem biztosítására fejlesztették ki. A Bioderma naptej azonban túllép a klasszikus fényvédő által tett ígéreteken, hogy erősítse a bőr természetes védekező mechanizmusait.