Kategóriák
Autó

A négyévszakos terepjáró gumi fantasztikus fejlesztés

Az autók kerekének időnkénti cseréjére minden tulajdonosnak oda kell figyelnie, hiszen ez garantálja a biztonságos vezetést. A négyévszakos terepjáró gumi főleg azon személyeknek ajánlott, akik leginkább dombos, sziklás helyeken szoktak közlekedni.

Ez a modern megoldás több pénzébe kerül a vásárlóknak, de azt figyelembe kell venni, hogy aki ilyen típusú abroncsot választ, az nem kell két külön évszakra való szettről gondoskodjon. A négyévszakos terepjáró gumi a tutigumi.hu oldalon nagyon sok méretben megvehető.

Kategóriák
Autó

Az autó felvásárlás Szombathelyen is egyszerűen kivitelezhető

Szerencsésnek nevezheti magát az, aki a magyar fővárosban lakik. Számtalan lehetőség van Budapesten, amelyeket nem érdemes kihagyni, ezért mindig nyitott szemmel kell járni, hogy tisztában legyen a legfrissebb opciókkal. Például ott az autófelvásárlás Budapest városában, amely lehetőséggel rengetegen szeretnének élni.

Persze van némi feltétele annak, hogy ez tényleg megvalósuljon, viszont azok nem annyira szigorúak. Ezért is kell utánajárni, hogy esetleg részt vehet-e valamelyik ajánlaton. Ha többet szeretne megtudni az autófelvásárlás Budapesten fellelhető opcióiról, akkor látogasson el a lordcarauto.hu weboldalra!

Nem számít, hogy a belvárosba kell menni, Budaörsre vagy épp a külsőbb kerületekbe, ugyanis a felvásárlóval könnyedén lehet egyeztetni a helyszínt és az időpontot. Csakis arra figyeljen, hogy az autó ne legyen túlságosan régi és tájékoztassa a vásárlót minden hibájáról. Az autófelvásárlás Budapesten azoknak is lehetséges, akik más településekről szeretnék behozni az autójukat.

Kategóriák
Autó

Tudta, hogy teherautó gumikat webáruházakban is találhat?

Az akciosgumi.hu-n teherautó gumit is találhat
Az akciosgumi.hu-n teherautó gumit is találhat

Gumiabroncsokra mindig is szükség lesz, legalábbis amíg az ember autóval közlekedik. Mivel bizonyos időközönként elkopnak, ezért cserélni kell, különben balesetveszélyessé válik a közlekedés. Mindig nagy kérdés, hogy honnan érdemes vásárolni, főleg ha nagyobb a jármű? Az akciosgumi.hu-hoz hasonló webáruházakban teherautó gumik közül is válogathat. Mindez abban az esetben jó, ha az embernek nincs ideje bemenni egy szaküzletbe vagy gumikereskedésbe és megvásárolni a szükséges méreteket.

Általában ez így van a teherautók esetében is, hiszen a legtöbbel folyamatosan dolgoznak szállítanak és egyetlen nap kiesés is jókora vesztességet jelentene. Ezért sokkal praktikusabb, ha az ember fellép a fent megjelenő weboldalra, ott kiválasztja a megfelelő méretet, márkát, majd azt megrendeli. Néhány munkanapon belül garantáltan házhoz érkezik, így már csak fel kell szerelni, amit egy szervizben akár félóra alatt el is végeznek.

Kategóriák
Autó

A Toyota és a VW felniről teljesen nyíltan

VW felni
VW felni

Legyen szó egy Golfról, Passatról vagy épp a Jetta-ról, egy Volkswagen verda mindig jól néz ki. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még esztétikusabbá varázsolni. Az adott gépkocsihoz színben és dizájnban is illő VW felni szett segítségével kétségtelen, hogy még mutatósabb lesz a járgány. De megéri-e mostanság az alufelni mellett dönteni? Mik az előnyei? Vannak esetleg hátrányai is? Sokan azért szeretik ezeket, mert ugye nagyon látványosak. Sőt, a VW felni más szempontból is jó, például azért, mert ezzel elméletben kisebb a rugózatlan tömeg, és még az autó úttartása is javul. Azonban az előnyök mellett vannak bizonyos negatívumok is. Az egyik az, hogy a VW felni tartozékokra sokkal jobban kell vigyázni, mint a megszokott lemezfelnikre. Ez azért van, mert az alumínium keréktárcsák pereme sokkal sérülékenyebb, mint a lemezfelniké. Minden sofőr tudja, hogy sajnos a legtöbbször itt sérül a kerék. Parkolásnál, szűken vett kanyaroknál megtapasztalható, hogy bizony a tárcsa ezen része ér először a szegélyhez.

Kategóriák
Autó

Az autó akkumulátor és a téli szezon

Autó akkumulátor

Elektromos energia nélkül sokkal nehezebb lenne az életünk. Szinte már nincs olyan gépezet, aminek működésében ne játszana ez fontos szerepet. Gondolhatnánk, hogy a gépkocsikat nem sokban befolyásolja, mert azokat úgy is robbanómotor hajtja meg, szénhidrogén üzemanyaggal. Ez igaz, de az autó akkumulátor hiányában nem indulna be az égési reakció.

Kategóriák
Autó

Gyerekülés: komfort és biztonság egyben

Gyerekülés a biztonságért

Önt is folyamatos kétségek gyötrik, hogy a legjobbat válassza, amikor a kicsinyének a biztonsága a tét? Úgy gondolja, hogy a hiányzó szakértelmet nem pótolhatják az egyszerű termékleírás nyújtotta információk?

Amennyiben ez így van, forduljon bizalommal webáruházunk online termékkatalógusához, ami technológiai tudást és tapasztalatot ötvözve összeállította Önnek a kilenc legjobb gyerekülés listáját, négy darab, korosztályhoz igazított csoportra osztva. Az első csoport 1 éves korig használható gyerekülés jeles képviselője a Römer Baby-Safe Plus SHR II, ami ízlésének megfelelően, szinte bármilyen színben kapható.

Kategóriák
Autó

Az auto tuning fontosabb kellékei

Auto tuning
Auto tuning

Sokszor nemcsak a gépkocsi teljesítménye és megbízhatósága számít, hanem a kinézete is. Vannak, akik szeretik, ha a jármű egyedi, stílusos megjelenéssel bír. Az auto tuning eszközeivel ez könnyen megvalósítható, hiszen mindenki a maga ízlésének megfelelően alakíthatja át a kocsi kinézetét.

A legegyszerűbb módja az autó egyedivé tételének a különleges festések, matricák alkalmazása, de a lámpák, spoilerek és egyéb kiegészítők felszerelése is igen hatékony megoldás.

Kategóriák
Autó

Hideg időben a téli gumi használata jó megoldás

A téli gumi futófelülete
A téli gumi futófelülete

A közlekedésbiztonsági szabályok betartásával, a balesetek nagy része elkerülhetővé válik. Ugyanakkor fontos az is, hogy a jármű tökéletes állapotban legyen. Ehhez hozzátartozik az is, hogy meleg időben nyári, míg a hideg, csúszós utakon téli gumi használatával induljunk útnak.

Ezek a gumikeverékek ugyanis úgy lettek összeállítva, hogy adott hőmérsékleti körülmények között, optimálisan, megbízhatóan működjenek. Azonban, ha az időjárási viszonyok nem megfelelőek, akkor nem tudnak kellő biztonságot nyújtani.

Kategóriák
Autó

Eredeti gyári autóüveg

Autóüveg
Autóüveg

Az olvadt üveg hűtéséből keletkezik a szilárd halmazállapotú, amorf formával rendelkező, kissé törékeny végtermék, amit természetesen még továbbra is fejlesztenek. Tudta, hogy üveget napjainkban nemcsak homokból készítenek? Ugyanis üveg előállítható homokból, szódából, nátrium-szulfátból, mészkőből, hamuzsírból és hozzáadott fém-oxidokból, borsavból és üvegcserépből is. A többrétegű, gyári minőségű autóüveg a különféle adalékanyagoknak köszönheti az átlátszóságát.

A színtelen, jó átlátszó képességű fehér üveg, az anyag megtisztításával érhető el. A kezdő művelet mindenképpen az anyagok bemérésén és azok kohósításán alapszik. A kiválasztott összevetőket (fajtánként változnak) egy kohóba teszik, amelyeket felhevítenek közel 1600 °C fokra. Ezen a hőmérsékleten minden anyag szépen megolvad. Közben természetesen elkeverik ezt, hogy minden hozzáadott termék elvegyüljön egymással. Az autóüveg gyártása során is attól függően válogatják össze a kiválasztott kiegészítő adalékokat, hogy milyen terméket állítanak elő.

Kategóriák
Autó

Szélvédő javítás és szélvédő csere Budapest

Javítás és szélvédő csere Budapesten
Javítás és szélvédő csere Budapesten

Egy koccanás vagy egy kő felverődés következtében számos lehetőség közül válogathat az autótulajdonosok. A szélvédő csere Budapest környékén működő műhelyében, az ország legkiválóbb szakemberei segítik tanácsukkal a kétségbeesett tulajdonosokat. Az ott dolgozók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legjobb és legolcsóbb szolgáltatásokat nyújthassák. Egy felpattanó kő ugyanis még nem ok arra, hogy a szélvédő csere Budapest mellett lévő műhelyben megvalósuljon.

Hiszen a szakemberek már a hetvenes évek óta fejlesztik és tökéletesítik azt a speciális technikát, amelyiknek a jóvoltából könnyen és gyorsan megvalósítható az üvegen található sérülések betömése. De ha az autótulajdonos elhanyagolja és halogatja az üvegén lévő repedés megjavíttatását, akkor az könnyedén repedhet tovább, a hő hatására. Olyan esetekre is gyakran van példa, hogy a repedésbe jutó nedvesség megfagyott a téli hidegben és ebből adódott a sérülés megnagyobbodása.