DD Step vászoncipő remek áron

dd step vászoncipő

A DD Step vászoncipő a meleg szezon egyik elmaradhatatlan kelléke lesz a babával való kiruccanásokhoz, de otthonra is ideális lábbeli. A szülők mindig törekednek arra, hogy a legjobbat adják a gyermekeiknek. Ez azonban nem kell a legdrágábbat is jelentse.

A DD Step vászoncipő például olcsó, mégis tökéletes a babalábaknak a nyári elfoglaltságokhoz. Nem szükséges ugyanis befektetni több tízezer forintos szandálokba, hiszen a babalábak pillanatok alatt nőnek 1-2 számot is. Ha pedig a kicsik még nem járnak, akkor főleg nem tanácsos súlyos összegeket költeni a drága cipőkre.

A vászonból készült darabok amúgy is megfelelőek a kánikulára és a hűvösebb időben is. A DD Step vászoncipő igazán univerzális, hiszen remek a játszóterezéshez, sétákhoz a vízparton vagy otthon, a lakásban.

Nagyon jó árának köszönhetően javasolt több párat is beszerezni belőle, hiszen bármikor szükség lehet egy cserecipőre. A meseszép, vidám színekben és mintákban pompázó modelleket kislányos és kisfiús kivitelben is megtalálhatjuk a jogyerekcipo.hu webshopban.