Kategóriák
Klíma

A termosztát wifi működése nem bonyolult

A szobatermosztát beüzemeltetése nem okozhat problémát, hiszen rendkívül egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik. Fontos, hogy olyan helyre kerüljön a készülék, ahol optimális hőmérsékletet tud teremteni minden lakónak. Ideális választás a nappali, ami sok lakásban egy központi helyet tölt be. A termosztát wifi hatásmechanizmusa egyszerű, hiszen egy applikáció segítségével kényelmesen működésbe hozható. Egy hétre lebontva, napra és órára pontosan be lehet állítani, hogy milyen hőmérsékletet szeretne az otthonában.

Kategóriák
Klíma

Könnyen megfizethető ultrahangos párásító ár

lakás páratartalma
lakás páratartalma

Az egészségünk megőrzése érdekében rendkívül fontos a minket körülvevő légkör minősége. Ami a zárt tereket illeti, a munkahelyünk mellett, az otthonunkban tartózkodunk legtöbbet, ezért különös jelentőséggel bír a lakás páratartalma. A relatív páratartalom mértéke akkor a legideálisabb az emberi szervezet számára, ha 50-60 százalék körül mozog. A lakás páratartalma ez felett vagy alatt nem mondható megfelelőnek, mert olyankor könnyen alakulhatnak ki allergiás tünetek, a gombák, baktériumok és a vírusok is könnyebben terjedhetnek a túl párás vagy a páramentes közegben. A légzőszervrendszert tekintve a magas és az alacsony páratartalom is egyaránt káros lehet. Akár különféle betegségek is kialakulhatnak, ha huzamosabb ideig vagyunk egy úgymond szennyezett légtérben. A lakás páratartalma a mai modern technológiának köszönhetően azonban nagyon szépen kontrollálható és alakítható. Ehhez azonban szükséges beszereznünk párásítani és párátlanítani tudó berendezéseket is. A levegoguru.hu internetes áruházban mindkét típusú gépezet megtalálható a raktárkészleten.

Kategóriák
Klíma

Tudtad, hogy egy gyártó felel minden harmadik lakossági klímáért?

Elismert a Cascade klímák gyártója

Különbség van a gyártás és az alkotás között. A világ egyik legnagyobb klímagyártó vállalkozása, a Gree Electric Appliances, Inc. vezetőségének felfogása szerint, ők nem gyártják, hanem megalkotják a légkondicionálókat. Évek óta közönség kedvencnek számít a Cascade klímák gyártója. Világviszonylatban ez a vállalkozás áll az első helyen az eladott klímák tekintetében és ezt a helyet már 2005-től foglalja el. Évente 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímát alkot.

Az 1991-ben alapított vállalat 9 nagy gyártóközponttal rendelkezik, mégpedig Zhuhai, Chongqing, Hefei, Zhengzhou, Wuhan, Shijiazhuang, Pakisztán, Brazília és Vietnám. Ezek alapján nem csoda, hogy a világon minden harmadik légkondicionáló a Cascade klímák gyártója által megalkotott termék. Ez a vállalat már több mint 20 éve gyárt a légkondikat és az ahhoz tartozó alkatrészeket, illetve kompresszorokat, amelyek a világ számos nagy márkájában megtalálhatók. Mindez annak a bizonyítéka, hogy számos hasonló cég megbízik a Cascade klímák gyártója által kínált termékekben.