Tökéletes megoldás csempézés helyett a Dulux csempefesték

Dulux csempefesték

Ha szeretnénk a fürdő felújítását gyorsan, kosz és lárma nélkül megoldani, akár sajátkezűleg, van egy nagyon egyszerű megoldás. Új csempét varázsolhatunk egyszerűen és gyorsan a Dulux csempefesték használatával. Használható fali csempe, kerámia, márvány és porcelán felületek festésére. A végeredmény karcálló lesz, illetve rövid ideig ellen fog állni a vízzel való érintkezésnek, enyhe tisztítószeres lemosásnak.

A Dulux csempefesték szagtalan, vizes bázisú festék, amely közvetlenül felvihető mázas vagy nem vázas felületre alapozó használata nélkül. A festendő felületet minden esetben alaposan por- és zsírtalanítani kell, aztán nedves ronggyal áttörölni. A száradás után vihető fel a festék, de csak függőleges felületre ajánlott, vízszintes felületeken nem használható.

A festék hígítása nem szükséges, a két komponenst alaposan össze kell keverni és a kész keveréket 48 órán belül fel kell használni. A Dulux csempefesték felvitele a tökéletes eredmény érdekében 2 rétegben ajánlott ecsettel vagy hengerrel. A rétegek festése között 4 óra száradási időt kell hagyni, intenzív színek esetén ajánlott a 3 réteg felvitele.