A Fisher mobil klíma hűtésre és fűtésre is alkalmas

Fisher mobil klíma

Előfordul olyan helyzet, hogy a lakásban nincs lehetőség kültéri egység felszerelésére, ilyenkor rugalmas megoldásra van szükség. A mobil légkondik könnyedén áthelyezhetők egyik helységből a másikba, ugyanakkor nagyon praktikus berendezések, ugyanis rendkívül könnyen üzembe helyezhetők, nincs szükség klímatechnikai szakemberre és telepítési nyilatkozatra sem.

A Fisher mobil klíma tökéletes megoldás az otthonunk egyenletes hőmérsékleten tartására, amit igénynek megfelelően, hűtéssel vagy fűtéssel is elérhetünk. Előnye, hogy télen segít a páramentesítésben, akár 60 liter/nap víz leválasztással, és mivel kültéren is elhelyezhető, így nem a lakáson belül lesz a zajforrás.

A kívánt hőmérsékletet könnyedén lehet szabályozni a beltéri kezelőegységnek köszönhetően, a távirányító segítségével. A praktikus elpárologtató technológia gondoskodik arról, hogy a lecsapódó víz maradéktalanul elpárologjon, így nem kell a cseppvíztartályt üríteni. A Fisher mobil klíma tökéletes megoldás hűtésre és fűtésre is egyaránt, amelyet kedvező áron vásárolhatunk meg a klimaman.hu weboldalon.