A műanyag erkélyajtó méretek rendkívül változatosak

műanyag erkélyajtó méretek

A termék sokféle kivitelben kapható a szaküzletekben. A műanyag erkélyajtó méretek terén is igen változatos. Létezik nyíló, átmenőkilincses, bukó-nyíló, toló-bukó, valamint emelő-toló. A panellakásokba a bukó-nyíló változatot célszerű választani. Családi házak esetén az átmenőkilincses lesz a jó döntés. Az utóbbi előnye, hogy mindkét oldalra nyílik és kulccsal záródik. A termékcsalád minden variációjára igaz, hogy remek hőszigetelő, nem igényel utólagos kezelést és rendkívül könnyen tisztítható.

A rendszeres szellőztetésre különös figyelmet kell fordítani annak érdekében, hogy elkerülje a penészesedést. A műanyag erkélyajtó méretek megtekinthetőek az üzletek weboldalain. Lehetősége van egyedi paraméterekkel rendelkező változatot igényelni, ami azt jelenti, hogy nincs szükség standard darabokra korlátozni az elképzeléseit. A digitalizációval, valamint a CNC vezérlésű gyártósorokkal milliméter pontossággal állítják elő a megrendelt nyílászárókat.

A műanyag erkélyajtó méretek tehát az Ön igényei szerint készülnek. A beépítésének számos előnye van, hiszen amellett, hogy könnyű tisztán tartani, kiváló hő- és hangszigetelő. Az erkélyajtó típusok hatalmas felhozatalával találhatja szembe magát, ha ellátogat a hagyományos üzletekbe vagy felkeresi a webáruházak oldalait. Az egyik legnépszerűbb változat a toló-bukó, amit kétféleképpen lehet használni. Szellőztetéskor bukóra lehet hagyni, oldalra tolva pedig teljesen ki lehet nyitni. A szerkezethez természetesen tartozik egy tokküszöb.

Ez az elem tartja a vezető síneket, amelyek a gördülékeny futást biztosítják. Rendeléskor kedvére variálhatja a fix és az aktív szárnyak számát. Az erkélyajtó típusok közé tartozik az emelő-toló, ami egy igazi prémium terméknek nevezhető. A nagy súlya ellenére, akár egy kisgyermek is könnyedén tudja mozgatni. A beépítését tekintve azt kell tudni, hogy teljesen akadálymentes, hiszen az aljzatba süllyeszthető. Érdemes minőségi darabot választani, hogy a későbbiekben ne adódjanak problémák. Az erkélyajtó típusok árban jelentősen eltérhetnek.