Tartósságot kölcsönöz a gumi festék

gumi festék

A festés és ezen keresztül a felületek felújítása nem kimondottan csak a falaknak jár, hanem szinte minden létező anyagnak, amit rendszeresen használunk valamilyen célra. A gumi festék bizonyos időközönként nélkülözhetetlen kiegészítő a műanyag termékekhez. Voltaképpen ugyanazt nyújtja, mint a hagyományos rétegek, de speciálisan a PVC komponensekre lett kifejlesztve.

Mivel egyre nagyobb divat a vinyl padló, ami a rendszeres használat mellet hajlamos kopni, ezért néhány évente megéri a gumi festék bevetésével új külsőt adni neki, ami azon túl, hogy egyedi színvilágot nyújt, még az ellenálló képességet is tudja fokozni. Még műanyag ablakkeretek, esőcsatornák, külső redőnyök esetében is alkalmazható. Amit pedig nyújtani tud, az a vonzó esztétika, magas szintű tartósság, valamint csúszásgátló bevonat.

A gumi festék nem tartalmaz veszélyes anyagot a szervezetre nézve és egyszerűen felhordható ecsettel vagy szórással, persze az előre megtisztított felületre. A festekarena.hu weboldalon kedvező áron rendelhető meg a kívánt mennyiségben és rövid időn belül házhoz érkezik.