TAO kedvezmény elektromos autó és egyéb fejlesztések finanszírozására

TAO kedvezmény elektromos autó

Sok vállalkozás vezetőjében merül fel a kérdés, hogy milyen módon tehetne szert a konkurens cégekkel szemben némi előnyre. A különféle finanszírozási lehetőségek pontos számbavétele és azoknak a célirányos kiaknázása olyan megoldásokat kínál, amelyek révén új távlatok nyílhatnak meg előttünk. A TAO kedvezmény elektromos autó beszerzésére tökéletes példa erre. Tudva lévő, hogy minden olyan gazdasági szervezet, amelyik jövedelem- vagy vagyonszerzésre irányuló tevékenységet folytat, köteles a társasági adó befizetésére.

Sokan elmennek figyelem nélkül amellett, hogy ennek az összegnek a jelentős része visszaigényelhető támogatás formájában. Az energetikai célú beruházás, fejlesztés érdekében, a keretösszeg 70 % számíthatunk. Természetesen ez nem minden esetben elegendő a megvalósításhoz, viszont kiváló alaptőkét nyújt, amivel már lehet tervezni. A világítás korszerűsítése mellett a kazán-, szivattyú-, folyadékhűtő- és szervercsere is gyakran választott megoldásként szerepelnek. De térjünk vissza az alapvető kiinduló ponthoz, méghozzá ajárművásárláshoz.

Több szempontból előnyös az elektromos autó választása

Legyen szó termékek vagy szolgáltatások terjesztéséről, partnerek felkutatásáról, új hálózat kiépítésről, minden helyzetben kocsiba kell ülnünk, hogy találkozzunk a vevőkkel, partnerekkel. Az elektromos autó TAO kedvezmény útján történő beszerzése tehát több előnyhöz juttathat bennünket. Amellett, hogy egy prémiumkategóriás gépjármű tulajdonosaivá válunk, még a cég energiamérlegén is sokat javíthatunk. A kiadásokban többé nem kell megjelennie az üzemanyag költségeknek, valamint a felesleges levegőt szennyező anyagok kibocsájtása nagymértékben csökken.

Hogyan lássunk neki a beruházásnak? Első lépésben érdemes felkeresni a getenergy.hu weboldal szakembereit, akik az ügyintézőben a segítségünkre lesznek. Ismerjük meg a TAO kedvezmény igénybevételének a pontos feltételeit, majd vágjunk bel a projektbe, amivel hosszútávon csak jól járhatunk. Amíg lehetőség nyílik ilyen jellegű támogatásokra, addig tegyünk meg mindent a pénzösszegek maximális szintű kiaknázására. A feltételrendszer adott, csak cselekednünk kell.