Honeywell Magyarország a vásárlók szolgálatában

Honeywell Magyarország

Az 1880-as években alapított amerikai vállalat az emberek életének megkönnyítését tűzte ki célul hazánkban is. A Honeywell Magyarország küldetése a legújabb automatizálási technológiák megalkotására és bevezetésére terjed ki.

A társaság automatizálási és vezérlési ágának tevékenységei a következő területeket fedik le: ipari vezérlőrendszerek, HVAC berendezések, égési folyamatok, biztonsági rendszerek és mérőműszerek automatizálása. A cég olyan termékeket gyárt és szolgáltatásokat nyújt, amelyek energia megtakarítást, környezetvédelmet, fokozott termelékenységet és nagyobb biztonságot nyújtanak.

A Honeywell Magyarország rendelkezik minden szükséges engedéllyel és tanúsítvánnyal a készülékek forgalmazásához. Ezek között fontos szerepet tölt be az ISO 9001-es egy minőségirányítási rendszerrel (MIR) kapcsolatos követelményeket leíró szabvány, ami megerősíti, hogy a Honeywell Magyarország megfelel a nemzetközi előírásoknak a projektek végrehajtására, valamint a berendezések és rendszerek szállítására vonatkozóan.