Választható cseh egytengelyes pótkocsi traktorhoz

cseh egytengelyes traktor

Bár nagyon sokan élnek még mindig városon, a vidéki lét és a tanyán történő gazdálkodás kezd egyre inkább népszerűvé válni. Vannak, akik kényszerűségből, mások kalandvágyból, megélhetés céljából döntenek úgy, hogy kipróbálják a gazdálkodó életmódot. Minden kétséget érdemes elhessegetni, hiszen ez a feladatkör igen nehéz és komoly előrelátást, gépparkot igényel. A cseh egytengelyes traktor utánfutó szintén nem maradhat ki az eszközparkból.

Miért van erre szükség? Legyen az növénytermesztés, állattenyésztés, esetleg ezeknek a műveleteknek a kombinált válfaja, gyakran van arra szükség, hogy jelentős terhek legyenek elszállítva egyik pontról a másikra. A cseh egytengelyes traktor pótkocsi pedig kiválóan állja a kihívásokat.

Egyszerűen felcsatlakoztatható és 3 irányba történő borítási képességének hála, nagyban kielégíti az igényeket. A ZDT márka messze földön ismert. Az egész európai kontinenst már meghódította ez a kivitel, ami nem véletlen. A gyártók ugyanis komoly erőfeszítéseket tettek azért, hogy a népszerűség ilyen magasan szárnyaljon. A cseh egytengelyes traktor pótkocsi 3 tonnáig terhelhető.

Alapkivitelben 400 milliméter magas oldalfallal készül, de rendelhető hozzá opcionálisan további 400 milliméter magasítás. A maximális sebesség, főleg alaposan megterhelve, 25 kilométer óránként. Ezt érdemes betartani, még a közutakon is. A cseh egytengelyes traktor pótkocsik hazánkban teljes körű szervizgaranciával rendelkeznek, amennyiben a gigafarm.hu oldalról történik a vásárlás. Mérjük fel a kínálatot, majd pedig rendeljünk, mert nem fogunk csalódni az eredményességben!