Szúnyogháló ajtó, ha szükséges az áthaladás

Szúnyogháló ajtó

Bizonyos esetekben szükség lehet arra, hogy biztosítva legyen az áthaladás a nyílászárókon. Ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen lenne a szúnyogháló ajtó megvalósítása. Csupán arról van szó, hogy ez esetben olyan megoldásra van szükség, ami lehetővé teszi a háló mozgatását. Ilyen például az alumínium rolós kialakítás is, aminek az egyik oldalán egy tok kerül beszerelésre.

Amennyiben ide teljesen vissza van engedve, akkor szabad utat biztosít az áthaladók előtt. Ez főként az erkélyajtókon igen népszerű megoldás. Ha pont erre van szüksége, akkor nálunk jó helyen jár, hiszen az általunk kínált termékekkel magas színvonalon valósítható meg a szúnyogháló ajtó.

Számunkra rendkívül fontos a tökéletes végeredmény, ami nemcsak a működését tekintve nyújtja a legtöbbet, hanem a kinézete is esztétikus. A különböző alkatrészek több színben is kérhetőek, például fehérre festve vagy aranytölgy, dió fóliával. A megszokott oldalra nyíló szúnyogháló ajtóval ellentétben, az alumínium kialakítású modell nem foglal el túl sok helyet.