Teljes mértékben megbízható a Kyocera nyomtató

Kyocera nyomtató

A Global Union Kft. 1991-ben alapult, így több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a magyarországi irodatechnikai piacon. A 2014-es év hozta el az igazi változást és mérföldkövet, aminek köszönhetően kizárólagos disztribútorcég hazánkban, övé a japán Kyocera nyomtató és multifunkciós készülékek hazai képviseletének joga.

Az FS-C8600DN típusú Kyocera nyomtató igazán remek darab, hiszen percenként 45 darab A4 vagy 22 darab A3 lapot képes kinyomtatni fekete-fehérben, színesben pedig, a bekapcsolástól számítva 30 másodperc múlva üzemkész. 2×500 lap papírkapacitással rendelkezik és speciális, kétkomponensű lézertechnikával működik.

Ez a Kyocera nyomtató energiatakarékos üzemmódban csak 15 W fogyasztással működik, 170 W, ha készenlétben áll és 1000/1140 W amikor épp nyomtat, ezekkel az értékekkel viszonylag környezetkímélőnek mondható. Zajszintje nyomtatáskor csak 52.3/52.6 dB(A). A Global Union Kft. termékei és alkalmazottai képesek teljes mértékben megoldást nyújtani ebben a modern korszakban az elvárásokra és a kihívásokra.