Nem okoz csalódást a Pedrollo házi vízmű

Pedrollo házi vízmű

Az egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő márka terméke hazánkban. A Pedrollo házi vízmű már számos háztartásban és kertészetben oldotta meg a vízellátás problémáját, a megbízható működésének köszönhetően.

Egyszerű, mégis nagyszerű, talán ezekkel a szavakkal lehetne a legjobban jellemezni a kínálatban található a Pedrollo házi vízmű felhozatalt. Ha ez nem lenne elég indok egy ilyen remek szerkezet beszerzésére, akkor nem árt figyelembe venni az energiatakarékos kivitelt.

Öntözés esetén a vízfelhasználás sokkal takarékosabb módon valósítható meg, mintha egyszerűen csak slaggal locsolnánk a növényeket. A Pedrollo házi vízmű 3 fő részből tevődik össze. A legfontosabb maga a szivattyú.

A leginkább szembetűnő eleme viszont a hidrofor tartály, ami a szivattyút hivatott védeni és természetesen a nyomáskapcsoló sem hiányozhat, ami a Pedrollo házi vízmű megfelelő működéséért felelős. Emelőmagasság, teljesítmény és a maximálisan szállított vízmennyiség szerint választhatjuk ki a megfelelőt, nem hagyva figyelmen kívül a vízvételezési hely típusát.