Mustang férfi farmer különböző testalkatokra

mustang férfi farmer

Az 1932-ben Németországban alapított Mustang textilcégnek meglepő, amerikai története van. 1948-ban Albert Sefranek, a cég vezérigazgatója 6 farmert 6 üveg pálinkára cserélt el amerikai katonákkal egy frankfurti bárban. Hamarosan ezek a darabok lettek az alapjai a Mustang férfi farmer kínálatnak.

Változnak a trendek és a méretek is, ezért ne feledje – kulcsfontosságú, hogy a Mustang férfi farmer kényelmesen illeszkedjen! Jó móka játszani az arányokkal, különösen, ha ruhákról van szó, de a szűk szárú darab általában népszerűbb, mint a bootcut változat vagy az egyenes szárú modell. Ha egy egyszerű, mindennapi nadrágot keres, ami kiegészíti a munkahelyi öltözékét, próbáljon ki egy minőségi Mustang férfi farmert! Függetlenül attól, hogy a magas, közepes vagy alacsony derekat részesíti előnyben, webáruházunkban bármit megtalál, amit keres.

Ezek a ruhadarabok szinte minden méretben kaphatóak és minden testtípushoz illeszkednek, tehát érdemes szétnézni, ha Frisco, a Washington, vagy éppen a Vegas nevű darabokat keresi.