Az USB C töltő egyre felkapottabb

usb c töltő

A termék az Apple egyik legnagyobb újítása, ami igen hamar nagy népszerűségre tett szert. Az USB C töltő magasabb adatátviteli sebességre, valamint hatékonyabb energiaellátásra képes, mint a korábbi változatok. Szimmetrikus formájának köszönhetően, bármilyen irányból csatlakoztatható. Mindössze 8,4*2,6 mm méretének hála, nem nagyobb, mint egy micro csatlakozódugó.

A precízen átdolgozott Power Delivery 2.0-nak köszönhetően, ez a szabvány akár 100 W-os áramellátásra is képes, ebből kifolyólag nemcsak kisebb készülékek, hanem tabletek és notebookok is feltölthetőek általa. Az USB C töltő univerzális felhasználhatósága miatt sokak kedvence.

Nem véletlen, hogy a számítógép és a különböző elektronikai cikkek gyártói azon dolgoznak, hogy a berendezéseiket kiegészítsék egy ilyen csatlakozóval. Az alkalmazásával könnyedén megszüntetheti a kábelrengeteget az íróasztalon, vagyis rendezettebb körülményeket teremthet, ami gördülékenyebb munkavégzést eredményezhet. Az USB C töltő hosszú éveken át hű társa lesz a mindennapokban.

A telefontok rendelés igazán előnyös

Az online áruházak virtuális polcain biztosan megtalálja az igényeit kielégítő modellt. A telefontok rendelés a nap bármelyik szakában kivitelezhető, hiszen a webshopok non-stop elérhetőek. A szűrő segítségével egyszerűbben megtalálhatja azt, amit keres. Ez annak köszönhető, hogy a termékek kategorizálva vannak. Az internetes vásárlással nem kockáztat semmit, hiszen minden kiegészítőre 30 napos visszafizetési garancia jár.

Minden nagy márka készülékeire találhat megfelelő darabot. A széles felhozatalban, az olcsótól egészen a prémium kategóriáig, minden variáció jelen van. A telefontok rendelés igazán kényelmes és időtakarékos megoldás, hiszen Önnek egyetlen lépést sem kell tennie azért, hogy egy masszív, divatos védőkiegészítő a birtokába kerüljön.

A legnépszerűbb modellek készleten vannak, így a kiszállításra sem kell napokat várni. Ha az Ön által kiszemelt darab raktáron van, akkor már a vásárlás napján kézbesíthetik a csomagot. A telefontok rendelés roppant egyszerű, mivel néhány kattintással lebonyolítható.