Miért fontos a zászlórúd?

zászlórúd

A zászló önmagában ritkán használható. Elválaszthatatlan társa ugyanis a zászlórúd. Nélküle vagy egy hibás zászlórúddal egyik zászló sem fog megfelelőképpen mutatni. Ha tehát, épp zászlóvásárláson vagy cserén gondolkodik, egyúttal vessen egy pillantást a hozzá tartozó zászlórúdra is!

A kínálatunkban fa, fautánzatú fém és műanyag rudakat is talál, különböző méretekben, amelyek jól harmonizálnak a nagy fajta- és méretválasztékban kapható zászlókkal. A nagyobb lobogókhoz, földbe telepített árbócokat ajánlunk, amelyek 6-12 méter magasak, karbantartásmentesek, illetve külső és belső zsinórvezetéssel vagy zsinórvezetés nélkül is kaphatóak.

A rendkívül tartós és karbantartásmentes, üvegszálas zászlórudakban Ön sem fog csalódni. Ha épp ilyenre van szüksége, ne habozzon, rendelje meg most! Az asztalra vagy karácsonyi ajándéknak keres valamit?

Az asztali zászlókhoz, külön megvásárolható asztali zászlótartó dukál. Látta már a legújabb termékünket? Mini karácsonyi asztali zászló háromféle vagy teljesen egyedi igényekre szabott dizájnnal és hozzá illő zászlótartóval. A cégünk elkötelezett a zászlók és a kiegészítők minél szélesebb kínálata mellett.