Lángálló munkaruha a veszélyekkel teli feladatkörökhöz

lángálló munkaruha

A munkavédelmi ruházatot minden esetben az adott munkakörhöz igazítva szükséges megválasztanunk. Bizonyos esetekben tűz okozta balesetekkel is számolnunk kell, ilyenkor válik lényegessé a lángálló munkaruha használata.

Tipikusan ilyen feladatkör a hegesztők vagy a tűzoltók által végzett tevékenységek halmaza, de számos egyéb pozíció is igényelheti ezt a fajta munkavédelmi terméket, illetve sok esetben ezek viselését jogszabály is előírja.

Egy lángálló munkaruha speciális kialakításának jóvoltából tűzveszélyes környezetben is garantálja a biztonságos feladatvégzést. A webáruház által nyújtott kínálat sokrétű, hiszen kabátot, munkásnadrágot, pólókat, egyéb speciális ruhadarabokat is szerepeltet a készleten.

A hegesztéshez külön biztosítanak hegesztő nadrágokat, lángálló kámzsát és bőrcsuklyát is. Egy-egy lángálló munkaruha természetesen önmagában is tökéletesen betölti az elsődleges funkcióját. Ennek ellenére, igény szerint egyszerre több kiegészítővel is fokozhatjuk az alapvető biztonságot.