Megálljt parancsol a vírusoknak a ViroStop

ViroStop

A világ lakosságának akár 15% is megbetegszik a járványok idején. Az akut légúti vírusfertőzések az esetek 95%-át teszik ki. Ez a kifejezés számos hasonló tünettel járó betegséget, közöttük az influenzát is magába foglalja. A ViroStop orrspray az influenza és más akut légúti fertőzések megelőzésére szolgáló készítmény, amit a fül-orr-gégészet kiváló szakértői fejlesztettek ki. A spray orrba történő befecskendezése védőgátat hoz létre az orrüregben a vírusokkal szemben.

A ViroStop orrspray tartalma vékony rétegben fedi az orrnyálkahártya teljes felületét, ellentétben a hasonló készítményekkel, amelyek csak részben és változó vastagságú réteggel képesek a nyálkahártyát befedni. A termék vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik, többek között az influenza ellen is kiváló.

A profilaktikus spray használata kényelmes, mert nem folyik ki az orrból, nem zavarja a légzést és a szaglást, valamint nedvesíti a nyálkahártyát. A ViroStop orrspray az influenza elleni védelem mellett, segít fenntartani a vírusokkal szembeni természetes védőgátat.