Kerti lámpa kevesebb mérgező gázzal

kerti lámpa

A kültéri világítás használatának elsődleges előnye a biztonság és az életminőség javítása a nap világos időszakának mesterséges meghosszabbításával, hogy a normál tevékenység végbemehessen bármikor. A kerti lámpa roppant energiahatékony, mivel nagyon kevés hőt bocsát ki, ezért kevesebb energiát igényel, hogy ugyanolyan mennyiségű fényt bocsásson ki, mint a hagyományos megfelelője.

Másrészt az izzólámpák és fénycsövek energiájuk 80-90%-át hőként bocsátják ki, így a LED kerti lámpa mintegy 50%-kal takarékosabb. Köztudott, hogy jóval hosszabb ideig tartanak, mint a hagyományos fénycsövek és 30-szor hosszabb ideig, mint az izzók. Ez azt jelenti, hogy kevesebb cserét és karbantartást igényelnek.

Ezeket a felszerelésük után sokáig akár el is felejtheti. A nagy energiahatékonyságon és a hosszabb élettartamon kívül, másik jelentős előnyük, hogy kevesebb károsanyag-kibocsátással rendelkeznek, mint a velük egyenértékű modellek. A LED kerti lámpa nem tartalmaz ólmot vagy higanyt, ráadásul kevesebb mérgező gázt bocsát ki.