Jelly Belly játékok kicsiknek és nagyoknak

jelly belly

Ki az, aki ne szeretne játszani? Ebben az esetben a Jelly Belly készítményei nagyszerű lehetőségeket tartogatnak. Ha nem elégszünk meg annyival, hogy egyesével elfogyasszuk a cukorkákat, akkor többféle játék közül választhatunk. Az egyik ötlet a kóstolás, amit kezdő és haladó szinten is folytathatunk.

A kezdő szinthez a hagyományos ízek is megteszik, ahol csak annyit kell tennünk, hogy ugyanazt a színt próbáljuk minél gyorsabban megfejteni. Aki hamarabb kitalálja, az nyer. Ha egy kis érdekességre vágyunk, akkor válasszuk az extrém aromákat, amiben a finom és kevésbé finom ízeket is megtaláljuk. Nem mindegy, hogy eper vagy hányás zamatát rejti a cukor, de pont ez teszi eléggé viccessé az egészet.

Ha pedig igazi finomságokra vágyunk, akkor a Jelly Belly márka neve alatt rágógumit, csokoládét vagy különböző ajándékokat is találunk, dobozok, Harry Potter és Batman formájában. Lehet csípőst, fánkos vagy pillecukros, de az összes gyerek és felnőtt imádni fog minket. Persze lehet kombinálni is.