Honeywell Magyarország – a korszerű otthon itt kezdődik

Honeywell Magyarország 

Az életterünkben vannak olyan jól megszokott dolgok, amelyeken eszünkbe sem jut változtatni. Pedig az otthonunk korszerűsítésével lényegesen növelhetjük a komfortérzetet és a kiadásainkat is csökkenthetjük. A Honeywell Magyarország termékei ehhez tökéletes megoldást jelentene, a magas minőségüknek köszönhetően.

Mivel növelhető leginkább a kényelem az otthonunkban? Azzal, ha minden helyiségben kellemes a hőmérséklet. Ennek a szabályozásához a Honeywell Magyarország a kitűnő Evohome WiFi termosztát családot ajánlja.

Ezzel a megoldással zónákra osztva állíthatjuk be a kívánt hőmérsékleti értékeket az otthonunk minden helyiségében. Klímák, légtisztítók, csengők, szénmonoxid érzékelők és prémium tüzeléstechnikai elemek széles választékát kínálja a Honeywell Magyarország.

A teljes vízellátó rendszer modernizálására is lehetőséget kínál a vízvezeték szerelvények formájában. A fűtésrendszer motoros golyóscsapokkal és különféle szelepekkel korszerűsíthető. A Honeywell Magyarország termékeivel egy „okos“ ökoszisztémát építhetünk ki az otthonunkban.