Az ATF olaj kiváló a korszerű váltókhoz

ATF olaj

A gépjármű karbantartásakor nem elég csak a futómű és a motor állapotára figyelni, a vezetői élményt nagyban tudja rontani az esetlegesen nem megfelelőképp működő váltó is. Ahhoz azonban, hogy ez az alkatrész is hibátlanul működjön, szükség lesz még a minőségi ATF olaj időnkénti cseréjére.

Ezt a terméket, kényelmesen és költséghatékony módon be lehet szerezni a hungarolube.hu webáruházban, mégpedig olyan elismert gyártóktól, mint amilyen a Mol, az LM, a Total Transmission, az Agri és még sok más. Az ATF olaj terén igen nagy a választék, így biztosan mindenki meg fogja találni a számítását, de a választásnál mindenképp figyelni kell arra, hogy a járművel leginkább kompatibilis változat kerüljön beszerzésre.

Az ilyen jellegű, állandó bevonatot képző kenőanyag bizonyítottan megnöveli a kocsi élettartamát, mivel megakadályozza a fémből készült alkatrészek egymással való súrlódását, ezáltal a kopását is. A korszerű automataváltók esetében az ATF olaj élettartama elérheti az akár 160 ezer kilométert is, olyan módon, hogy mindvégig garantálja a váltó megbízható működését.