Játszószőnyeg érdekes mintákkal

játszószőnyeg

A csöppségek játék közben nagyon gyakran leülnek a szőnyegre, padlóra, viszont így könnyen megfázhatnak. Nagy segítséget jelent egy vastagabb játszószőnyeg, ami megvédi a kicsiket a megfázástól, ráadásul nemcsak a játékban, hanem a tanulásban is jól jön. Ugyanakkor, egy ilyen darab a gyerekszoba mutatós kiegészítője is, mert élénken színes, tarka és érdekes dolgok láthatóak rajta.

Tökéletes választásnak minősül a praktar.hu webshop termékpalettáján helyet kapott 190×170 cm méretű, kétoldalas játszószőnyeg, aminek egyik oldalán a vízi világ, a másikon pedig állatkert látható. A számok, betűk és az állatok világát egyaránt segít felfedezni, tehát igazán lényeges dolgokat tanulhatnak a kicsik ennek birtokában.

Ez a habszivacsból készült szőnyeg védi a gyermeket a hideg parkettától, burkolattól. Nem csúszik, könnyű rajta kúszni, változatossá teszi a gyerkőc szórakozását. Jelenleg ez a játszószőnyeg 14%-os árkedvezménnyel vásárolható meg, ezért jó, ha most szerezzük be, amíg tart az akció. Rendezze be vele mesésen a csemetéje szobáját!