Finom kialakítású karika fülbevaló

karika fülbevaló

A hölgyek körében nagyon kedvelt ékszer a fülbevaló, ami kiemeli az arcuk szépségét, ragyogást ad a tekintetüknek. Például a karika fülbevaló a szögletes és hosszúkás arcformával rendelkező hölgyeknek ajánlott, mert a formájának köszönhetően, optikailag lágyítja a markáns vonásokat.

Ez a típusú csecsebecse hosszú évekkel ezelőtt robbant be a divat világába, először az amerikai hírességek kezdték viselni a kör és ovális alakú változatokat. Bár azóta már nagyon sok idő eltelt, a karika fülbevaló népszerűsége semmit sem változott.

A mintázata, kialakítása, anyaga azért változott, de a stílus egyszerűen megunhatatlan. Léteznek sima karikából álló modellek, de cirkónia kövekkel díszített változatok is, amelyek figyelemfelkeltő, ragyogó látványt nyújtanak.

Légies könnyedség, finomság jellemzi ezt az éket, ami összhangban áll a nőiességgel. Ugyanakkor, sokaknak a szabadság szimbóluma is. Az ekszerem.hu webáruház palettáján felfedezhető a kisebbtől kezdve, egészen az extra nagyméretű karika fülbevaló változatig minden.