Minden terepen megállja a helyét a Szamos téli cipő

szamos téli cipő

A kislányok és kisfiúk általában nem találják menőnek az unalmas kinézetű lábbeliket. Számukra fontos, hogy amit viselnek, az divatos és szemet gyönyörködtető legyen. Ezeket az elvárásokat szem előtt tartva készül a Szamos téli cipő, ami menő megjelenést kölcsönöz a téli szetteknek.

A bokáig érő, tartós bőrből készült, barnától a sárgáig terjedő modellek a fiúk kedvenc társai. A lányoknak szánt Szamos téli cipőket a gyártó friss színekkel, például pirossal, rózsaszínnel, kékkel vagy szürkével fűszerezi. Az aranyos minták és díszítőelemek kötelezővé teszik ezt a fajta lábbelit a kislányok ruhatárában. De minden szülő tudja, hogy a megjelenés mellett, a cipő súlya is fontos szerepet játszik.

A túl nehéz darabok viselése hamar kínszenvedéssé válik. Ezért a szakértők sík terepen, jeges szélben történő egyszerű sétákhoz olyan modelleket ajánlanak, amelyek nagy mozgásszabadságot és magas viselési kényelmet biztosítanak. A 3 óránál rövidebb utazásokhoz elegendő a sarokrészen párnázott Szamos téli cipő. Hosszabb túrákon azonban elengedhetetlen a folyamatos párnázás.