Absolut vodka rengeteg ízben

absolut vodka

A vodka is a világszinten közismert és közkedvelt szeszesitalok egyike. A már-már legendásnak számító Absolut vodka pedig a kategória egyik kiválósága. Ez a márka kitűnik a vodkák rengetegéből. Közösséget teremt, ami a hagyományokra és a minőségre épül.

A Dél-Svédországban található Ahusból származó nedű autentikusabb nem is lehetne: mind a hozzá szükséges gabona, mind pedig a víz a svéd gazdák talajából származik. Természetesen mindez nem elegendő a tökéletes ital megalkotásához.

Kell ugyanis hozzá tradíció, szenvedély és hozzáértés. Az Absolut vodka esetében mindez megvan. Az eredmény pedig magáért beszél. A változatait a világ minden részén elismeréssel emlegetik és természetesen fogyasztják is.

A tökéletesen tiszta, egyedi ízvilágú „Blue” mellett, – ami egyébként az eredeti változat – az Absolut vodka gyártói más aromák felé is mertek közeledni. Ennek köszönhetően kapható már édes vanília, egzotikus passionfruit, fanyar-édes lime vagy pedig igazi nyári élményt nyújtó görögdinnye ízekben is.