A Tátratea egyre népszerűbb

Tátratea

Vannak olyan italok, amelyek kifejezetten különlegességnek számítanak, mert valamilyen oknál fogva annyira karakteresre sikerültek, hogy összehasonlíthatatlan a többivel. A Tátratea egyértelműen ezt a kivételes kategóriát erősíti azokkal a karakterisztikus összetevőkkel, amelyek alkotják az ital lényegét.

Ha általánosságban akarnánk megfogalmazni ennek az italnak az ízét, már ha lehet efféle célt kitűzni, akkor azt mondhatnánk, hogy a különböző gyógynövények adják az alapját. Szlovákia északi területein, a hegyekből származó gyógynövény különlegességek adják azt az aromát, ami lemásolhatatlan, hiszen ezek a virágok és fűszerek csak ott nőnek.

Ezzel persze, mármint a gyógynövények használatával még önmagában nem tűnik ki, hiszen több hasonló elven készült termék is létezik a piacon, amelyek különböző országokban lettek kitalálva. Ebben az esetben viszont az is elmondható, hogy az üveg formája szintén tökéletesen tükrözi, hogy a Tátratea különbözni akar a többségtől, amely tulajdonságnak ezáltal is hangsúlyt ad.