Ön adott már esélyt a multi split klímáknak?

multi split klímák

Nehéz elképzelni a modern életét légkondicionálás nélkül, mivel semmi sem lehet kellemesebb, mint a nyári melegben egy hűvös szobában tartózkodni. Nem véletlen lettek ennyire népszerűek a multi split klímák. Külsőleg a hagyományos légkondicionálókhoz hasonlóak, de az egyetlen kültéri blokk mellett, egyszerre több beltéri egységből állhatnak, amelyeket freon csővezetékek kapcsolnak össze. Ezek a rendszerek megbízhatóak és hatékonyak, ezért nagyon közkedveltek a légkondicionáló piacon.

A multi split rendszer előnyei között érdemes megjegyezni a csökkentett zajszintet, a minimális rezgést és a kiemelkedő teljesítményt. Ezeket a blokkokat úgy tervezték, hogy a teljesítményük elegendő legyen a lakóházak és az irodahelyiségek kiszolgálásához. Az ilyen berendezések telepítését leginkább akkor választják, ha több kültéri egység felszerelése az épület szerkezeti jellemzői miatt nem lehetséges.

Ez viszont csak egy a multi split klímák előnyei közül. De lássuk csak, miért érdemes még mellettük letenni a voksunkat! Többek között azért, mivel a beltéri egységek egyetlen külső egységhez vannak csatlakoztatva, ezek a légkondicionálók nagyon csendesek. A telepítésük során az épület homlokzatának integritása nem sérül, a több kültéri egység elhelyezésével szemben. Ez pedig különösen fontos tényező a történelmi jelentőségű építményeknél. Jegyezzük meg azt is, hogy egy adott épületben többféle multi split rendszert is telepíthetünk, például az egyik helyiségbe fali modellt választhatunk, míg a másikban pedig padlóra állítható típust.

A felsorolt tulajdonságok alapján jól látszik, nem lehet túlhangsúlyozni, hogy mennyire fontos a helyiségek levegőjének a multi split klímákkal történő kondicionálása, mivel a benne élő emberek egészségi állapota függ attól. A cascadeklima.hu online áruházban kedvező áron vásárolhat ezekből a berendezésekből. Ha a weboldalunkról rendel, akkor nemcsak időt, hanem pénzt is megtakaríthat. A katalógusunk modern és megbízható modelleket mutat be. Professzionális tanácsadóink pedig válaszolnak a vásárlói kérdéseire.