A Pandora gyűrűk megelőzik a korukat

pandora gyűrű

Tíz ujjunk van, de nem mindegyiket tudjuk díszíteni. A Pandora gyűrű előnye, hogy egyetlen ujjunkra többet rakhatunk, amiket később kedvünk szerint cserélgethetünk. A márka rájött, hogy az adott számú ujjak problémát jelentenek, mivel a felhasználók 2-3 gyűrű után nem fognak újat venni, pedig az ékszerészeknek éppen az a céljuk, hogy minél többet eladjanak belőlük.

Mi a megoldás? Ha megnézzük a legújabb kollekciókat, akkor egyre vékonyabb gyűrűket találunk, amit a reklámarcként használt modellek is egymás mellé raknak. Innentől kezdve csak a képzeletünk szab határt a lehetőségeinknek. Képzeljük el, hogy az ezüst szín mellé kéket és rózsaszínt akarunk, így egyszerre három gyűrű lehet rajtunk. Ha még extrémebb kinézetre vágyunk, akkor a középső gyűrűn lehet egy kisebb kő vagy virágos motívum, de az új charmok egyikét is rácsatolhatjuk.

A Pandora gyűrűk tényleg haladnak a korral, nem ragadnak le egy bizonyos stílusnál, hanem rendszeres újításokkal próbálkoznak. Nem véletlen, hogy egyre több hölgy használja.