Mikor kerüljön előtérbe a kerékpár tároló?

kerékpár tároló

Szerencsés helyzetben vannak azok, akik vidéken vagy nagyobb kertesházban, de legalább garázzsal rendelkező otthonban laknak, ugyanis ilyen körülmények között a bicikli elhelyezése semmilyen akadályba nem ütközik. Abban az esetben viszont, ha valaki egy apartmanban él és egyetlen négyzetméter felesleges helye sincs a lakásban, akkor egyértelműen a kerékpár tároló az, amire megéri támaszkodnia.

Az igények megvoltak, ezért a gyártók nem késlekedtek. Kifejlesztettek olyan kivételes eszközöket, amiket a falra, esetenként a mennyezetre is lehet rögzíteni. Ezen kerékpár tároló egységek a legtöbb esetben felhajthatóak, így használaton kívül nem fognak akadályt jelenteni.

Az erős anyagból készült tartók felületére egyszerűen felrakható a bicaj. Típustól függően, alkalmasak lehetnek akár több kétkerekű tárolására ugyanazon időben. Ilyen módon nem fog többé problémát jelenteni a jármű biztonságba tárolása. A kerékpár tároló felszerelése egyszerűen elvégezhető, de figyeljünk a stabil rögzítésre, hiszen nem volna szerencsés, ha a súlytól egyszer csak elválna a faltól.