A Samsung okostelefonok közül eltűnt a Note széria

Samsung okostelefonok

A Samsung élete egyik nagy hibáját készül elkövetni, amiért sok felhasználó eléggé megharagudott rá. A Samsung okostelefonok közül igazán kiemelkedő helyen szerepel a Note széria, ami az integrált S-Penről, a négyzetes dizájnról és a hatalmas képernyőről híres.

Minden évben augusztus közepén megkapjuk a legújabb Note telefonokat és alig várjuk, hogy megismerjük az éves újításokat. Igen ám, de 2021 másképp alakult, a szokásos Note helyett, sokkal drágább telefont adtak közre, méghozzá a szétnyitható Foldot. Úgy tűnik, hogy amióta az S széria legdrágább darabjai is kompatibilisek az S-Pennel, azóta nem ugyanúgy fogynak a készülékek, úgyhogy a gyártó megpróbálja összeolvasztani.

A hírek azonban azt mutatják, hogy a felhasználók nem voltak túl lelkesek, nekik nem kompatibilitás, hanem integráció kell, úgyhogy nem vették jobban az S szériát. Innentől kezdve mindenki a Samsung okostelefonok listáját nézi, hogy kiderüljön, sikerült-e meggyőzni a gyártót arról, hogy ma bizony a felhasználók döntenek.