A LED reflektor hosszú élettartammal bír

LED reflektor

A mai világban, sajnos a biztonsági eszközök alkalmazása, illetve felszerelése nélkülözhetetlen dolog. A LED reflektor ellenáll az időjárás viszontagságainak, vagyis IP védelemmel rendelkezik. Rendkívül hosszú élettartammal bír, ami azt jelenti, hogy átlagosan 30 000 üzemórára képes.

A kicsi méretének köszönhetően bárhol kiválóan alkalmazható. Az üzemeltetési költsége minimális, ami szintén a pozitívumok közé sorolható. A kínálatban számos variációval lehet találkozni. A hideg színhőmérsékleteket általában munkaterületek megvilágításához használják.

Az efféle LED reflektor ideális a garázs és annak környéke fényárba borítására, hiszen elősegíti a könnyű belátást. A meleg színhőmérsékletű kitűnő választásnak bizonyul a hangulatteremtéshez. A legtöbb esetben teraszok és grillező helyek közelében telepítik.

Napelemes funkcióval is megvásárolható néhány típus. Amennyiben a szolár LED reflektor mellett dönt, akkor a világításért egy fillért sem kell majd fizetnie, hiszen a működéséhez a Nap energiáját használja fel.