A festéklemaró igazi áldás

festéklemaró

A szakemberek munkája sok esetben nem pótolható, de mégis akadnak olyan feladatok, amelyeket otthoni körülmények közepette is meg lehet oldani. A festéklemaró beszerzése és későbbi használata pontosan ilyen, mivel könnyedén elvégezhető a segítségével sok fontos teendő.

Többek között sikeresen eltávolítható általa az olajfesték, szintetikus anyag, epoxy, vízbázisú, poliuretán, fa, fém, illetve üvegfelületek festékmaradványai. A festéklemaró általában tégelyes kiszerelésben kapható és sokáig elegendő.

Zselés állaga miatt jól tapad, így hatékonyabb a korábbi verzióknál. Nagyjából 10 négyzetméteres festett felületet lehet vele jól feloldani. A festéklemaró ecsettel vagy hengerrel is felhordható az adott helyre, így könnyebb vele a munka.

Használat előtt fel kell rázni, valamint legalább 30 perc behatási időre van szükség. Ezek után a területet szintetikus hígítóval kell átmosni, hogy a végeredmény hibátlan legyen. Ha ez is kész, akkor pedig ismét kezelhető a felület tetszőleges módon és anyaggal.