Berlinger edények jó hővezető képességgel

Berlinger edények

Ha igazán profi és strapabíró fazékra vagy serpenyőre vágyik, gondolkodjon el a kovácsolt alumíniumból készült, vastag falú, tapadásmentes bevonattal rendelkező modellek beszerzésén. Ilyenek a Berlinger edények, amik a minőségi alapanyagaiknak köszönhetően kiváló hővezető képességgel bírnak, és lehetővé teszik az étel egyenletes sütését, főzését.

A tapadásmentes bevonat hármas rétegének hála az étel nem ragad oda a serpenyőre, ráadásul nem ég meg. Az ergonomikus, puha tapintású fogantyú nem melegszik fel főzés közben, így teljesen biztonságos a Berlinger edények használata. A serpenyő minden típusú főzőlappal jól működik, beleértve az indukciós modelleket is.

A turbó indukciós fenék lehetővé teszi, hogy az ételeket kevesebb energiával készítse el, és továbbra is ugyanolyan nagyszerű eredményeket érjen el. Gáztűzhely használata esetén az égőt úgy kell beállítani, hogy a lángok csak a Berlinger edények alját érjék, és ne a széleiket. Főzés után hagyja a serpenyőt szobahőmérsékletűre hűlni, és semmiképp ne próbálja meg lehűteni úgy, hogy hideg vizet önt bele.