A klíma fűtésre is tökéletesen alkalmas

klíma fűtésre

Sokan tévesen azt hiszik, hogy a légkondicionáló használata luxuscikk, aminek az ára sietve drágulhat. Bár ez néhány évtizeddel ezelőtt így volt, manapság ez a tévhit már nem is állhat távolabb az igazságtól. A valóság az, hogy a klíma fűtésre való működtetése rendkívül hatékony módja a beltéri hőmérséklet szabályozásának.

A modern légkondicionálók többsége olyan fűtési móddal van felszerelve, ami lehetővé teszi a szükséges meleg biztosítását. Ez egy rendkívül hatékony megoldás lehet, ami hosszútávon pénzt takarít meg, miközben páratlan kényelmet biztosít. A klíma fűtésre tehát tökéletesen alkalmas, hiszen nem termel hamut vagy azbesztport és nagy valószínűséggel nem okoz elektromos tüzet.

Bár a hűtőközeg-szivárgás veszélyes lehet, de közel sem annyira, mint a szén-monoxid-szivárgás. Az osztott rendszerű berendezések viszonylag kompaktak. Így ideális HVAC megoldássá válhatnak olyan otthonokban, ahol nincs elég hely a fűtőberendezésnek. A váltóáram a bekapcsolás pillanatában kezd felmelegedni. A klíma fűtésre tehát ideális megoldás!