Vessen egy pillantást a Samsung Galaxy S21 telefonra!

samsung galaxy s21

A gyártók annyira modern készülékeket képesek a piacra dobni, hogy azok szinte lenyűgözik az érdeklődőket. Példának okáért, a Samsung Galaxy S21 külseje csodára méltó. Roppant elegáns vonalakkal hozták létre és hihetetlenül vékony.

Szinte nem is gondolná az ember, hogy csúcskategóriás telefonról van szó, ami a legmodernebb technológiát tartalmazza. El kell ismerni, hogy napjainkban a mérnökök kimagasló munkát képesek végezni. A Samsung Galaxy S21 változó színekben és eltérő tárhellyel kapható. A 256 GB belső tárhellyel rendelkező példányok valamennyivel drágábbak, mint a 128 GB-os változatok. A kijelző mérete 6.4″ és Octa Core processzorral rendelkezik.

Megtalálható dual SIM verzióban, valamint Android rendszer fut rajta, méghozzá a legújabb. Fantasztikus élményekben lesz része, amennyiben a Samsung Galaxy S21 mellett dönt. Csodálatos képeket készít, ami már szinte üti a profi szintet. Rendelkezik Face ID-val, ujjlenyomat olvasóval és természetesen NFC-vel. A súlya mindössze 177 g, ezért érdemes tokot is venni hozzá.