A Trinát zománcfesték minőségi termék

Trinát zománcfesték

A márka minőségi árucikkeket forgalmaz, amelyek kültéren és beltéren egyaránt alkalmazhatóak. A Trinát zománcfesték jól terülő, vízbázisú termék. Alkalmazható fára, acélra és fémfelületekre. A fehér mellett, még 23 féle színben kapható. Az árnyalatok keverésével újabb tónusokat hozhat létre.

Ez jól jöhet abban az esetben, ha nem találja a megfelelő árnyalatot. A mixelést saját kezűleg is elvégezheti. A Trinát zománcfesték magasfényű csillogást biztosít a fémfelületeken. Mielőtt belekezd a festésbe néhány dolgot tartson szem előtt! Fontos, hogy a felújítandó terület megfelelően le legyen csiszolva!

Ezzel megszabadulhat a régi felpuffadt rétegtől. A termék +5 Celsius fok alatt és +25 Celsius fok felett nem alkalmazható. Ezekre a dolgokra, ha kelőképpen odafigyel, akkor az eredmény tökéletes lesz. A Trinát zománcfesték ecsettel, lakkhengerrel és szórással könnyedén rákenhető a javítandó területre. Mindhárom technika esetében minimum 2 réteg felvitelére van szükség. Mindenképp meg kell várni, amíg a rétegek teljesen megszáradnak.