Tudjon meg többet az Óceán tisztítószalonról!

oceantisztitoszalon.hu
oceantisztitoszalon.hu

A vállalat több mint tíz év tapasztalattal rendelkezik a textiltisztítás, vegytisztítás és bérmosás terén. Nemcsak magánszemélyeknek, de cégeknek is a rendelkezésére áll. Részletes információval szolgálnak az oceantisztitoszalon.hu weboldalon.

Széleskörű szolgáltatatásaik között ott van az irodai formaruhák, munkaruhák mosása, esküvői ruhák, estélyi ruhák, öltönyök tisztítása, ágyneműk, lakástextilek tisztítása, kézi folttisztítás, bőr, nubuk, velúr anyagok tisztítása. Bizalommal fordulhat a vállalathoz, mert a szakemberek elsőrendű tisztítószereket használnak és minőségi munkát végeznek. Többféle akciót rendeznek, amelyeket érdemes kihasználni, hiszen kevesebb árért ugyanazt a minőségi szolgáltatást nyújtják.

Cégeknek van egy különleges ajánlatuk, ami abban áll, hogy egyéni szerződés alapján a tisztítandó ruhákat a meghatározott címről elveszik, majd tisztításuk után visszaviszik. A további részletekért tudjon meg többet az oceantisztitoszalon.hu weboldalon és vegye igénybe ezt a remek szolgáltatást, amiben biztosan nem fog csalódni!