Takarékos reflektor izzó is kapható

Reflektor izzó

Több reflektort is használ az otthonában, esetleg a munkájához, de szeretné valahogy csökkenteni az áramfogyasztással járó költségeket? Akkor nem a lámpatestek számának minimalizálásával vagy kisebb égővel próbálkozzon, hanem vegye fel a teendői listájára a LED reflektor izzó vásárlását!

Igaz, elsőre úgy tűnhet, hogy ezzel csak növeli a költségeit, mivel a LED reflektor izzó ára jóval magasabb a hagyományos égőkénél, azonban a fogyasztáson majd rengeteget spórolhat. Már onnantól, hogy beszereli őket, jelentősen kevesebbet fog fogyasztani, de egy teljes hónapra szóló villanyszámlán fogja csak igazán meglátni a különbséget.

Akár fele annyiból is kijöhet, mind eddig, főként ha idővel nemcsak a reflektor izzó, hanem az összes égő LED típusra lesz lecserélve. Egyszerre nagy befektetés, de nagyon hamar megtérül az ára és ha nem telne rá, hogy minden villanykörte lecserélésre kerüljön, akkor még egyenként is megéri, mert ahogy egyre több LED izzó lesz beszerelve, folyamatosan lefaraghat a kiadásaiból.