Füvesítés, ahogy a profik csinálják: Hydro Mousse

Hydro Mousse

A szomszéd füve mindig zöldebb – hangzik a közmondás. Azonban ez már a múlté, mert most itt a forradalmian új technológiával működő Hydro Mousse. Segítségével gyorsan és profi módon gyepesíthetünk olyan területeket is, ami addig lehetetlenségnek tűnt. A Spray and Stay technológia hosszú évek mezőgazdasági tapasztalatain alapszik.

Lényege, hogy víznyomás segítségével a fűmag és tápanyag keverékét a talajhoz tapasztja. A fűmagnak így minden adott a növekedésre. Hamarosan dús pázsit tündököl, az addig barna foltok helyén is. A Hydro Mousse titka ezen a technológián alapszik. Olyan kitaposott vagy árnyékos területeket is gyepesíteni lehet vele, ahol eddig elképzelhetetlennek tűnt, hogy ott valaha is fű fog nőni.

Használata nagyon egyszerű. Csupán egy hagyományos locsolóhoz kell csatlakoztatni, majd be kell állítani a vízsugár méretét, végül pedig arra a helyre kell irányítani, ahova gyepet szeretnénk telepíteni. Ezzel készen is vagyunk. Nem kell rázni, mert a Hydro Mousse a vízsugár segítségével önmagát keveri fel. Közben pedig egyenletesen adagolja a fűmagot.

Látható, hogy milyen egyszerűen lesz a fűmagból gyepszőnyeg. A Hydro Mousse formula teljesen környezetbarát, tehát nem kell a vegyi mérgezéstől sem tartanunk. A Diszkontdepó oldaláról most akciós áron vásárolható meg. Sőt, akik innen rendelnek gyepesítő készüléket, azoknak egy kis ajándékkal is kedveskednek.

A Hydro Mousse mellé a hűséges vásárlók kiváló minőségű német fűmagot is kapnak, méghozzá annyit, hogy 10 négyzetméter terület gyepesítésére elegendő. Tehát, aki most rendel, a termék csomagolásában egy Hydro Mousse permetezőt, csatlakozófejet, tápoldatot és fűmagot fog majd találni.

Az eddigi vásárlók véleményét sem árt elolvasni, hiszen ebből nagyon sok minden megtudható erről az egyszerű, de nagyon praktikus eszközről. További információkért látogasson el a Diszkontdepó internetes felületére, ahol a Hydro Mousse meg is rendelhető. Néhány nap elteltével pedig telke bármely részét gyepesítheti. Szomszédja biztosan irigykedve lesi majd az Ön pázsitját