Sierra Tequila egyenesen Mexikóból

Sierra Tequila 

A partikellékek közül elengedhetetlennek számít ez a remek ital, ami egyenesen a temperamentumos Mexikóból érkezett hozzánk. A Sierra Tequila páratlan minőségét a kitűnő agavénak köszönheti, amit nagy gonddal válogatnak ki a főzőmesterek.

Így pedig már egyáltalán nem csoda, hogy a kitűnő alapanyaggal utánozhatatlan végeredmény érhető el. A Sierra Tequila átütő ízét önmagában fogyasztva érezhetjük a leginkább, de sokan még mindig kedvelik a sóval és citrommal történő rituálét.

Tény, hogy ezzel a módszerrel egyesek nagyobb adagot képesek legurítani a torkukon, viszont a hatását már csak kevesen bírják.

Éppen ezért ajánlott csak mérsékelten fogyasztani, elsősorban a minősége és az egzotikus ízvilága miatt, hiszen könnyen kibabrálhatunk magunkkal, ha engedünk a csábításnak. Koktélokhoz keverve egy teljesen új-élménnyel lehetünk gazdagabbak. Nagyon sokféle koktél létezik, amit egyszerű elkészíteni és a Sierra Tequila képezi az alapját. Ezek főleg a nyári időszakban számítanak hűsítő finomságnak.