Növelhető a progeszteron hormon szintje

Progeszteron hormon hiány

Az emberiség egyre csak gyarapodik, egyre többen leszünk és ez együtt jár a rohanó életmóddal, amit nap mint nap megtapasztalhatunk, főleg akkor, hogyha nagyvárosban lakunk. Rengeteg táplálékra van szükségünk, viszont ezeknek a tápanyag értéke bizonyítottan csökkenni kezdett. Bár jól lakunk, de nem kapja meg a szervezetünk azokat a vitaminokat, amelyek pár évtizeddel ezelőtt még megtalálhatóak voltak az élelmiszerekben. Ez is lehet az egyik oka annak, hogy sok nő szenved a progeszteron hormon hiánya miatt, ami leginkább a gyerekvállalás során jut kiemelkedő szerephez.

Jobban mondva csak jutna, hogyha megfelelően termelődne, azonban ha alacsony a vérben a progeszteron hormon szintje, akkor nagy eséllyel a petesejt sem fog megfelelően kialakulni és így a teherbeesés sem lehetséges a későbbiekben. Előfordulhat, hogy csak életmódváltásra van szükség. Több vitamin és mozgás, egészséges ételek, sok pihenés és kevés stressz. Ezek teljesen átlagos dolgoknak tűnnek, ám mind jótékony hatást fejtenek ki a progeszteron hormon termelődése szempontjából.

De ha ez nem lenn elég, akkor a progeszteron hormon termelődését egy speciális, természetes összetevőket tartalmazó krémmel is befolyásolhatjuk, amit megrendelhetünk a wisetreenaturals.hu weboldalról. A hormonháztartásunk szinten tartásában a pajzsmirigy fontos szerepet tölt be. Hogyha ez valamilyen oknál fogva nem működik megfelelően, akkor komoly egészségügyi következményekkel számolhatunk, ezen viszont segíthet az indole 3 carbinol. Erre a hatóanyagra régebben is szükségünk volt, viszont az étrendünk révén, észrevétlenül vihettük be nagymennyiségben a szervezetünkbe a káposztafélék segítségével.

Viszont, ahogy a zöldségekben és gyümölcsökben úgymond felhígultak a vitaminok és egyéb hatóanyagok, úgy az indole 3 carbinol sincs akkora mértékben jelen ezekben. Pedig erre nagymértékben szüksége van a testünknek, hogy egészségesen működhessen az anyagcseréje és az immunvédelem kialakításának az indole 3 carbinol az egyik alapköve. Az indole 3 carbinol bevitelét táplálék kiegészítő segítségével növelhetjük.