A torx kulcs egyedi formát képvisel

Torx kulcs

A csavargyártók piacra dobtak többféle csavart, változatos menettel és fejjel. Alapvetően vannak a süllyesztett és a nem süllyesztett fejű csavarok, amelyekhez megfelelő kulcs is párosul. A torx kulcs egyike a kevésbé ismert megoldásoknak, viszont nagyon hasonlít a népszerű imbuszkulcshoz. A hatágú csillaghoz hasonlítható végződés főleg a műszerekben és a kisebb gépekben található megfelelő csavarokhoz illik. Ezzel a fejjel akár a hatszögű imbuszkulcs is helyettesíthető.

A szerszamsziget.hu webáruházban széles választék várja a vásárlókat torx kulcs tekintetében is. A javarészt készlet formájában árusított kulcs többféle méretben áll rendelkezésre a gyakran egyedi csomagolásban.

A könnyen elveszíthető, kisméretű, keményfém torx kulcs többféle, rögzíthető tokban foglal helyet, így mindig egy helyen van az összes méret. A tulajdonosok akár zsebre is dughatják a készletet, mivel kis helyen elfér. Aki még nem ismeri ezt a fajta kulcsot, itt az idő, hogy megismerje. A széles választékban biztosan rátalál a kedvező áru, megfelelő termékre.