Munkavédelmi papucs nőknek, férfiaknak

munkavédelmi papucs

A munkavédelmi lábbeli fontosságával mindenki tisztában van, de a legtöbben a cipőkre, bakancsokra gondolnak, ha ez szóba kerül. Pedig a nyári meleg napokra a munkavédelmi papucs ideális választás, amiben nem izzad a láb, illetve megfelelő védelmet nyújt az alkalmazottnak az esetleges sérülések elkerülésekor.

Bizonyos munkaterületeken elengedhetetlen a csúszásmentes jelleg, valamint az energiaelnyelő sarok a fáradtság ellen. A netpolc.hu webshop termékpalettáján lévő Raven márkájú munkavédelmi papucs például orrmerevítővel van ellátva, tömör antisztatikus, üzemanyag és kopásálló PU talpa van. A felső része vízálló mikrofiber anyag, hátsó sarokpántja rugalmas, antibakteriális, légáteresztő háló béléssel felszerelt.

Természetesen magas csúszásmentesség jellemzi. Ugyanakkor másfajta munkavédelmi papucsok is fellelhetőek a webáruház választékában, több színben, kialakításban. Sokféle munkaterületre, nőknek, férfiaknak egyaránt van a kínálatban munkavédelmi papucs. Nézzen széjjel, ha vásárolni szeretne!