Egyre népszerűbb a bio babafürdető

babafürdető

A gyermekeknek készült higiéniai termékek és kozmetikumok címkéjén gyakran olvashatjuk, hogy gyógynövények kivonatait tartalmazzák. De az összetételt megfigyelve megtaláljuk bennük az agresszív anyagok teljes listáját is. Ez a legtöbb babafürdető márka fő problémája. A termékek olyan kémiai komponenseket tartalmaznak, amelyekre a gyermek testének egyáltalán nincs szüksége.

Az alapvető különbség a szintetikus és a természetes kozmetikumok között, hogy az utóbbiakat közvetlenül magukból a gyógynövényekből, a gyümölcsökből, illetve az illóolajokból hozzák létre. A természetes babafürdetők között külön csoportba sorolják a biotermékeket.

Ha a gyermekünknek ilyen organikus kozmetikumot választunk, az azt jelenti, hogy nemcsak natúr alapanyagokból, hanem ellenőrzött mezőgazdasági területeken termesztett növényekből készül, vegyi anyagok, gyomirtók és szintetikus műtrágyák talajba juttatása nélkül, ami nagyon fontos az újszülötteknek gyártott kozmetikumok esetében. A Herbarting babafürdetőre a szülők nyugodtan rábízhatják a gyermekük higiéniai ápolását.