Mosás- és dörzsálló Dulux festék

Dulux festék

Bármelyik családban megtörténhet, hogy a gyermekek játék közben telefirkálják a falat, leöntik valamivel vagy más módon koszolják össze. A Dulux festék termékcsalád része az EasyCare, ami tökéletes megoldást nyújthat a különféle szennyeződések, foltok eltávolítására, hiszen rendkívül könnyen takarítható.

A Dulux festék mosás- és dörzsálló tulajdonságokkal van felvértezve, így anélkül lehet a felületéről eltávolítani a piszkot, a zsírt, illetve akármilyen oda nem illő pacát, hogy kár keletkezne az eredeti színekben.

Sokaknak a falak átfestése a leginkább bevált módszerük, azonban ennél a speciális vizes bázisú anyagnál nem lehet beszélni ilyen tekintetben pazarlásról. A festekarena.hu internetes áruház az említett típuson kívül forgalmazza még a Nagyvilág Színei nevű Dulux festéket is, ami hasonló jellemzőkkel bír.

Tehát, ugyanúgy érvényes rá a vízálló jelleg. Mindkét típus beltérre alkalmazható, a rétegek száma pedig 1-2 között változhat, ami általában az előző réteg jellegétől, színétől függ.