Miért viseljünk ékszert?

ékszer
ékszer

Minden nőnek szüksége van arra, hogy különlegesnek érezhesse magát. Az ékszer sokáig státuszszimbólum volt, azonban ma az önkifejezés egyik formája. Szinte bármilyen alapanyaggal találkozunk, hiszen a bizsu ugyanolyan felkapott, mint az ezüst és az arany ékszer. Azonban a választás nem mindig könnyű.

Sajnos az ezüstnek van egy olyan rossz tulajdonsága, hogyha sokáig marad egy dobozban, akkor könnyen megfeketedik. Ezt azok fogják először tapasztalni, akik szeretnek mindennap másik nyakláncot vagy karkötőt viselni, a többit pedig dobozban tárolják.

Szerencsére egy kis szódabikarbónával ez megoldható, de azért jó, ha tud róla az ember. Ha nem akarjuk, hogy ez a mi kollekciónkkal is megtörténjen, akkor választhatunk fehéraranyat. Ez színben hasonlít az ezüsthöz, de nem kell a feketedéstől félnünk.

A fehérarany ékszer sokkal kelendőbb a hagyományos sárgánál. Bár talán egy picit drágább, azonban megéri vásárolni. Ezek a különlegességek nemcsak a hölgyeknek, hanem az uraknak is hamar a kedvencükké válnak.